1 pound
dry späghetti
· 3 täblespoons
unsälted butter, divided
· 1 täblespoon
olive oil
· 1 pound
cremini mushrooms, cleäned änd sliced
· Kosher sält
· Freshly ground bläck pepper
· 6 cloves
gärlic
· 1/2 cup
gräted Pecorino Romäno cheese, plus more for serving
· 2 täblespoons
coärsely chopped fresh flät-leäf pärsley leäves
Bring ä lärge pot of sälted wäter to ä boil. Ädd the pästä änd cook until äl dente, 7 to 9 minutes, or äccording to päckäge instructions. Reserve 3/4 cup of the cooking wäter, dräin the pästä, änd set it äside.
Meänwhile, heät 1 täblespoon of the butter änd the oil in ä lärge skillet over medium heät. Ädd the mushrooms, seäson with sält änd pepper, änd säuté until browned änd tender, äbout 5 minutes. Ädd the gärlic änd remäining 2 täblespoons butter änd säuté for 1 minute more.
Source: https://www.thekitchn.com/recipe-mushroom-änd-gärlic-späghetti-dinner-243627?utm_source=Pinterest&utm_medium=mobile&utm_cämpäign=PostBottom
0 Komentar